
Tìm kiếm nâng cao
✘công ty TNHH hương gia vị sơn hà
Lượt xem: 639
Cập nhật: 21/09/2017 (5 năm trước)
Ngành nghề: Thực phẩm - Đồ uống
Thông tin chung
Mức lương
Thỏa thuậnChức vụ
Thực tập sinhKinh nghiệm
Hơn 5 năm kinh nghiệmHình thức làm việc
Toàn thời gian cố địnhBằng cấp yêu cầu
Đại học trở lênYêu cầu giới tính
Không yêu cầuSố lượng cần tuyển
1 ngườiHạn nộp hồ sơ
Đã hết hạn nộp hồ sơĐịa điểm làm việc
Tỉnh thành tuyển dụng
Hà Nội
I. Working Place: Dinh Bang industrial zone, Dinh Bang, Tu Son, Bac Ninh, Vietnam
II. Responsibilities:
- Develop and implement work instructions of positions in the QC department, supervise QC staff
- Quality control from acceptance of raw materials, processing, online, finishing to dispatch
- periodic check quality of raw materials in stock & finished goods in stock.
- Supervise production conditions (cleaniness of drying yards, machinery, equipments, personal hygiene, ...)
- Work in collaboration with QA Section to set up quality standards of raw materials and goods.
- Develop, update methods of analysing quality criteria and standards
- Make working plans (routines, periodic) of the QC Department
- Coordinate with planning & sales departments then identify formula, estimate raw materials to make sure reasonable reasonable costs.
- Work with production and base on products specifications by customers to work out the suitable production technology (temperature, pressure, sifters, machines...) & specifications
- Make matching samples and samples to the third party.
- Manage samples of raw materials & finished products stored in the factory.
- Manage calibration schedule lab tools, measurement equipments of QC department & water systems in the plant.
- Analyze quality results to work out improvement of quality control, recommendations of improvements/change of/in of technology.
- Manage statistics of non-conformity products & make monthly report.
- Decide to stop production when machinery or products are not qualified
- Training for staff.
- Consult BOD & relevant departments to deal with quality issues, to make decision on acceptance or refusal of raw materials.
- Others tasks as assigned by the BOD
III. Requirements
1. Bachelor Degree or higher in Food Technology & Bio Technology
2. Minimum 3 - 5 years of excellent QA/QC experience in food production company
3. Knowledge of quality assurance system: HACCP, BRC, ISO,...
Lương cạnh tranh, chế độ thưởng hấp dẫn theo chính sách của Công ty
Tham gia các chế độ bảo hiểm ngay khi trở thành thành viên chính thức
Môi trường làm việc khuyến khích đào tạo thúc đẩy phát triển năng lực bản thân
ĐỊA ĐIỂM
TỪ KHÓA LIÊN QUAN
HƯỚNG DẪN TÌM VIỆC
TÌM VIỆC LÀM THEO TIÊU CHÍ
Tìm việc làm liên quan: Tại đây
Thông báo
Bạn đã ứng tuyển thành công. Tải app chat Tại đây để nhận được kết quả ứng tuyển từ nhà tuyển dụng
Chia sẻ
Bình luận