Tìm kiếm nâng cao

Ngành nghề

Tỉnh thành

Trình độ học vấn

Quận huyện

Giới tính

Mức lương

Hình thức công việc

Cấp bậc

Kinh nghiệm

Cập nhật

Formulation Development Manager - Fermented Product

Công Ty Cổ Phần Hàng Tiêu Dùng Masan

Địa chỉ công ty: Thủ Dầu Một - Bình Dương

Mức lương: Thỏa thuận

Quy mô : Từ 25 - 99 nhân viên

Địa điểm tuyển dụng: Bình Dương

Ứng tuyển ngay

Lượt xem: 380 |

Ngày cập nhật: 15/09/2018 (2 năm trước)

Thông tin tuyển dụng nhanh

chức vụChức vụ:Thực tập sinh
kinh nghiệmKinh nghiệm:Không yêu cầu
hình thức làm việcHình thức làm việc:Toàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpYêu cầu bằng cấp:Không yêu cầu
yêu cầu giới tínhYêu cầu giới tính:Không yêu cầu
số lượng cần tuyểnSố lượng cần tuyển:0 ứng viên

Mô tả công việc

1) Innovation and improvement product leading role
- Responsible for achieving the success criteria for innovation projects: the product description, gross margin, timeline.
- Responsible for setting the product strategic directions & technology for innovation in noodles and convenient foods.
- Sets and manages R&D coordinating functions: CI, process development, packaging, system/spec, regulatory/micro & research platforms to obtain an effective result across the functions
- Distributes an effective interaction process with partners: MKT, supply chain to ensure the innovation project is successfully achieved.
- Identifies and deliveries products mapping for current and future innovations.
2) Formulation design
- Expertizes in understanding of fermentation technology to delivery the formulation for innovation projects to meet the success criteria of the products.
- Defines & establishes the optimum formulation & technological process from sensory, preservation, financial point of view.
- Determines the key technical product/concept insight from CI (Consumer Insight) and tranfers it successfully to the formulation.
- Identifies and deliveries Lab development process ensuring that products can effectively scaled up in the pilot plan & mass production.
- Cooperates with packaging to ensure the safe and strong interaction b/w product & packaging, as well as the shelflife determined by packaging materials/designs.
- Identifies the food trends and corporates with the research team for developing product on the frame of preservation and the additive & flavours science as well.
- Defines the cooking habits & identifies new trends of consumer through the chef’s technical expertize.
- Cooperates with MKT on the concept of product and delivers it into new products
- Manage, coach & develop the team of product development on fermented products, supporting them in execution & career development

Yêu cầu công việc

1. Education - ideally Master degree in Food Technology, Food Science, Food Engineering.
2. At least 7 years experience and 5 years management experience in a food product development function.
3. Risk Assessment and Six Sigma methodology and/or experience are importan

Quyền lợi được hưởng

- 12 ngày phép năm theo Luật Lao động
- Cơ hội đào tạo
- Máy tính xách tay
so sánh lươngSO SÁNH LƯƠNG Nộp hồ sơ

Chia sẻ công việc này !!!

Địa điểm:

Tìm việc làm theo tiêu chí:

Đăng nhập để xem thông tin của nhà tuyển dụng

Tải ứng dụng Timviec365.vn

Đã có trên IOS và Android

ứng dụng Tìm việc 365
ứng dụng ios Tìm việc 365

Quên mật khẩu?

Bạn chưa có tài khoản? Đăng ký ngay!

Liên hệ qua skype Liên hệ qua skype