
Mã QR đăng nhập App
Tìm kiếm nâng cao
✘Thỏa thuận
Hà Nội
Lượt xem: 345
|Cập nhật: 28/08/2018 (5 năm trước)
Thông tin chung
Chức vụ
Nhân viênHình thức làm việc
Toàn thời gian cố địnhSố lượng cần tuyển
0 ngườiHạn nộp hồ sơ
Đã hết hạn nộp hồ sơĐịa điểm làm việc
Tỉnh thành
Hà Nội
GENERAL MISSION
Responsible for overall supervision and coordination of all activities of personnel engaged in serving food and beverages in the restaurant or in operation of the Banquet Department.
TECHNICAL RESPONSIBILITIES
• Briefs personnel on preparations, service and content of menu items. Coordinates with kitchen on daily or monthly specials and promotions.
• Performs duties common to all captains or waiters and other duties as may be assigned.
• Monitors and supervises service flow in the restaurant.
• Ensure all fixtures and operating equipment is in good working condition.
• Ensure good general appearance and maintenance of restaurant working areas.
• Ensure employees properly carry out side duties.
• Ensure adequate supplies of materials, and requisition for general supplies.
Kinh nghiệm
Không yêu cầuBằng cấp
Không yêu cầuGiới tính
Không yêu cầu
- Vietnamese only
- A minimum of 2 years experience in similar international hotels
- Diploma degree
- Good English skills
(Only shortlisted candidates will be contacted for interviews)
- Attractive salary according to the ability for candidates to meet the requirements.
Tên người liên hệ: hotel de l'opera hanoi - mgallery by sofitel
Địa chỉ liên hệ:: 29 Trang Tien
Số điện thoại liên hệ:
Email liên hệ::
Bạn có phù hợp với công việc này không?
Đăng nhập với tư cách ứng viên ngay để xem các phân tích từ AI365
ĐỊA ĐIỂM
CHỨC DANH
TỪ KHÓA LIÊN QUAN
HƯỚNG DẪN TÌM VIỆC
TÌM VIỆC LÀM THEO TIÊU CHÍ
Tìm việc làm liên quan: Tại đây
Cách 1: Đăng nhập tài khoản của bạn
Thông báo
Bạn đã ứng tuyển thành công. Tải app chat Tại đây để nhận được kết quả ứng tuyển từ nhà tuyển dụng
Chia sẻ
Bình luận