
Tìm kiếm nâng cao
✘intercontinental resort danang
Lượt xem: 453
Cập nhật: 31/08/2018 (4 năm trước)
Ngành nghề: Khách sạn - Nhà hàng
Thông tin chung
Mức lương
Thỏa thuậnChức vụ
Thực tập sinhKinh nghiệm
Hơn 2 năm kinh nghiệmHình thức làm việc
Toàn thời gian cố địnhBằng cấp yêu cầu
Chứng chỉYêu cầu giới tính
Không yêu cầuSố lượng cần tuyển
0 ngườiHạn nộp hồ sơ
Đã hết hạn nộp hồ sơĐịa điểm làm việc
Tỉnh thành tuyển dụng
Đà Nẵng- Oversees the preparation of kitchen equipment for use - Manages the receiving and storage of kitchen goods - Assists the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in developing training plans, developing training material in accordance with IHG guidelines and implement training plans for department - Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company. - Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency. - Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities. Qualifications: - Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field. Experience: - 2 years related experience including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience
ĐỊA ĐIỂM
CHỨC DANH
TỪ KHÓA LIÊN QUAN
HƯỚNG DẪN TÌM VIỆC
TÌM VIỆC LÀM THEO TIÊU CHÍ
Tìm việc làm liên quan: Tại đây
Thông báo
Bạn đã ứng tuyển thành công. Tải app chat Tại đây để nhận được kết quả ứng tuyển từ nhà tuyển dụng
Chia sẻ
Bình luận