Tìm việc làm nhanh & Tuyển dụng hiệu quả

Tìm kiếm nâng cao

Chi Tiết Nhà Tuyển Dụng

địa chỉ
Địa chỉ: 20, Mạc Thị Bưởi, Quận 1 , Hồ Chí Minh , Việt Nam

quy mô công ty
Quy mô: Từ 500 - 999 nhân viên

Mô tả công ty

Tribe Hospitality was established by like-minded friends with a hospitality background that wanted to bring new and exciting food and beverage concepts to Vietnam and potentially beyond. From our flagship restaurant, The Racha Room, to our latest venture are Firkin Bar, and to our office site catering we have built hospitality brands and a business that is focused on high quality service, outstanding food and beverage delivered with passion. We are currently expanding the concepts and outlets throughout Vietnam and within South East Asia

CAREER At Tribe Hospitality our mission is to make exceptional food and beverage, deliver creative drinking and dining experiences and provide world class service. The thing is, we can only do this by having really, really good people on our team. Whether you’re looking to start a new career or further develop your skills and experience, we’d love to hear from you.

All positions are available for bar and floor, hostess, kitchen and back office support
- The Racha Room ( http://theracharoom,com/ )
- Stoker Woodfired Grill Bar ( http://stokerwoodfiredgrill,com/ )
- Relish & Sons ( http://relishandsons,com/ )
- Phát Dumpling House ( http://phatsdumplinghouse,com )

http://www.tribe-hospitality,com/#about-us

A new bar will be opened on next month We want Tribe to be one of the most loved, respected and fun companies to work for in hospitality and so our peopleneed to possess these things:

PASSION A positive energy & attitude every day. Personal drive & belief in others to achieve. An appetite for knowledge. Empowered to create loyal, raving fans.

LEADERSHIP We “make life easier” for our peers & teams.. We give our people meaningful opportunities for professional & personal growth. We always listen, communicate and connect with each other.

TRUST We are honest and transparent with each other and keep our commitments. We feel safe to speak up respectfully and inform others if things are not right. We always treat others as we want to be treated ourselves.

FUN We all work in hospitality because we love what we d and we love people. We strive to create an environment where everyone enjoys their work.

Trible Hospitality ( Công Ty Tnhh Nhà Hàng Thỏ Vàng ) Tuyển Dụng

Graphic Designer

Nhân viên
Thỏa thuận / tháng
yêu cầu giới tínhKhông yêu cầu
ngành nghềThiết kế - Mỹ thuật
địa điểmHồ Chí Minh
hình thức làm việcToàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpCử nhân trở lên

- Chịu trách nhiệm thiết kế, quản lý và phát triển về mặt mỹ thuật các sản phẩm thiết kế của Cty
- Thiết kế các materials cho nhà hàng (menu, poster, , brochure v.v…)
- Thiết kế các ấn phẩm quảng cáo trên kênh digital marketing (website, facebook, youtube…) như banner flash, popup, email template, giao diện website/ứng dụng, clip v.v…
- Thiết kế các ấn phẩm in (tờ rơi, brochure, poster, bandroll, v.v..) Thiết kế các vật phẩm sử dụng trong ngày lễ, sự kiện (backdrop, giấy mời, standee, bảng biển, v.v…)
- Giám sát và quản lý chất lượng in ấn của các biểu mẫu, vật phẩm quảng cáo, đảm bảo thực hiện đúng với mẫu thiết kế đã được phê duyệt.
- Thiết kế, quản lý hệ thống nhận dạng thương hiệu của cty
- Phối hợp với các nhân viên phòng sales marketing thực hiện các công tác truyền thông, chiến lược linh doanh của phòng
- Các nhiệm vụ khác theo sự phân công của lãnh đạo.
Quyền lợi cho ứng viên trúng tuyển:
- Làm việc trong một môi trường chuyên nghiệp, thường xuyên được đào tạo về kỹ năng và nghiệp vụ chuyên môn.
- Nhiều cơ hội thăng tiến..
- Thu nhập xứng đáng theo năng lực.
- Hưởng đầy đủ các chế độ: Nghỉ lễ, tết, phép năm, hiếu hỷ…
- Tăng lương cơ bản theo thâm niên.
- Hưởng đầy đủ các chế độ BHXH - BHYT - BHTN theo quy định của Nhà nước.
- Hưởng các chế độ ưu đãi khác: Thăm quan nghỉ mát hàng năm, sinh nhật,…

Xem chi tiết

Bartender Supervisor

Trưởng nhóm
Thỏa thuận / tháng
yêu cầu giới tínhKhông yêu cầu
ngành nghềKhách sạn - Nhà hàng
địa điểmHồ Chí Minh
hình thức làm việcToàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpTrung cấp trở lên

 MAIN PURPOSE OF JOB: To follow all standards, policies and procedures relating to food and beverage service in the restaurant as laid out by the Restaurant Manager with a strong emphasis on guest satisfaction. The ultimate goal for all our staff is to ensure that our guests enjoy their visit to the restaurant
OPENING SHIFT
- Checking stock : wine , spirit , prepare product, fill soft drink, water.
- Checking all bar area and equipment, to ensure cleaning : shelves, refrigerator, fruit machine , trash, sink, towel, counter
- Operating equipment, arrange shift assignment for bar staff
OPERATION
- Present menus, take order drink food , up sell product , follow promotion
- Prepare and serve drinks consistent with the Restaurant’s standard drink recipes
- Serve drinks to customers in a friendly and helpful manner
- Learns the names and personally recognize our regulars guest
- Communication with customer
- Clear and reset tables in bar area
- Maintain cleanliness in all areas of the bar including counters, sinks, utensils, shelves and storage areas
- Maintains and refill all product , to ensure smooth operations
CLOSING SHIFT
- Responsible checking and record items has sold
- Responsible checking & order all product stock ,inventory( soft drink, wine, fruit, coffee, tea…. ) , record in form
- Checking all bar area, to ensure all area and equipment cleaning : shelves, refrigerator, fruit machine , trash, sink, towel,counter
ANOTHER
- To support another department
- Checking equipment and request order
- Arrange roster for bar staff
- Attend training sessions and to guide bar staff
- Maintain a good working relationship with both colleagues and guests
- Report all problems operation and bar maintenance issues to restaurant management

Xem chi tiết

Nhân Viên Kế Toán Kho Nhà Hàng

Nhân viên
Thỏa thuận / tháng
yêu cầu giới tínhKhông yêu cầu
ngành nghềKế toán - Kiểm toán
địa điểmHồ Chí Minh
hình thức làm việcToàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpTrung cấp trở lên

  Mục đích chính của công việc: Quản lý toàn bộ hàng hóa, các chứng từ về hàng hóa ,công nợ , hệ thống kho của phần mềm kế toán ,xử lý các công việc phát sinh hàng ngày.
Thực hiện thủ tục đặt hàng của kho
- Nhận các yêu cầu và lập các phiếu yêu cầu mua hàng cho các nhà hàng theo các hạng mục sau : hàng chợ khô,thức uống
- Theo dõi quá trình nhập hàng,kiểm soát hàng hóa
Thực hiện thủ tục xuất nhập hàng
- Kiểm tra các chứng từ yêu cầu nhập/xuất hàng theo đúng quy định.
Theo dõi hàng hoá xuất nhập tồn
- Ghi phiếu nhập, phiếu xuất kho.
- Trực tiếp nhập tất cả phiếu hàng nhập xuất vào phần mềm
- Theo dõi số lượng xuất nhập tồn hàng ngày và đối chiếu với định mức tồn kho tối thiểu
Theo dõi hàng tồn kho tối thiểu
- Đảm bảo tất cả các loại hàng hoá phải có định mức tồn kho tối thiểu
- Nếu số lượng hàng hoá xuất/nhập biến động, phải đề xuất GD thay đổi định mức tồn kho tối thiểu cho phù hợp.
- Theo dõi số lượng tồn kho tối thiểu hàng ngày.
- Sắp xếp hàng hóa trong kho ( nếu có kho )
- Trực tiếp sắp xếp các loại hàng hóa trong kho
- Sắp xếp hàng hóa tránh bị ướt ,đỗ vỡ
- Lập sơ đồ kho và cập nhât sơ đồ kho khi có phát sinh hàng hóa
- Sắp xếp hàng hóa trong kho theo đúng hướng dẫn của nhà sản xuất
- Với các loại hàng mau hư thì phải quản lý theo nguyên tắc nhập trước xuất trước
Theo dõi công nợ
- Theo dõi công nợ nhập xuất vật tư, lập biên bản xác minh công nợ theo định kỳ.
- Khi có phát sinh các nghiệp vụ phải lập đầy đủ và kịp thời các chứng từ như: Nhập, xuất hàng hóa, vật tư …
- Lập phiếu nhập kho (kèm chứng từ đầu vào : Hợp đồng, h/đ GTGT, Invoice, Phiếu Xuất kho kiêm vận chuyển nội bộ, …
- Hạch toán doanh thu, giá vốn, công nợ.công việc của kế toán kho
- Theo dõi công nợ nhập xuất vật tư, lập biên bản xác minh công nợ theo định kỳ.
- Tính giá nhập xuất vật tư hàng nhập khẩu, lập phiếu nhập xuất và chuyển cho bộ phận liên quan.
- Kiểm tra các hóa đơn nhập hàng từ nhà SX, xử lý tất cả các trường hợp thiếu hụt vật tư, hàng hóa.
Kiểm kê hàng hóa
- Tham gia công tác kiểm kê định kỳ (hoặc đột xuất). Chịu trách nhiệm lập biên bản kiểm kê, biên bản đề xuất xử lý nếu có chênh lệch giữa sổ sách và thực tế, nộp về Văn phòng
- Nộp chứng từ và báo cáo kế toán theo qui định.
Báo cáo
- Thực hiện báo cáo định kỳ cho Ban Gíam Đốc
Quyền lợi cho ứng viên trúng tuyển:
- Làm việc trong một môi trường chuyên nghiệp, thường xuyên được đào tạo về kỹ năng và nghiệp vụ chuyên môn.
- Nhiều cơ hội thăng tiến..
- Thu nhập xứng đáng theo năng lực.
- Hưởng đầy đủ các chế độ: Nghỉ lễ, tết, phép năm, hiếu hỷ…
- Tăng lương cơ bản theo thâm niên.
- Hưởng đầy đủ các chế độ BHXH - BHYT - BHTN theo quy định của Nhà nước.
- Hưởng các chế độ ưu đãi khác: Thăm quan nghỉ mát hàng năm, sinh nhật,…

Xem chi tiết

Bartender

Nhân viên
Thỏa thuận / tháng
yêu cầu giới tínhKhông yêu cầu
ngành nghềKhách sạn - Nhà hàng
địa điểmHồ Chí Minh
hình thức làm việcToàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpTrung cấp trở lên

 MAIN PURPOSE OF JOB: To follow all standards, policies and procedures relating to food and beverage service in the restaurant as laid out by the Restaurant Manager with a strong emphasis on guest satisfaction. The ultimate goal for all our staff is to ensure that our guests enjoy their visit to the restaurant
OPENING SHIFT
- Checking stock : wine , spirit , prepare product, fill soft drink, water.
- Checking all bar area and equipment, to ensure cleaning : shelves, refrigerator, fruit machine , trash, sink, towel, counter
OPERATION
- Present menus, take order drink food , up sell product , follow promotion
- Prepare and serve drinks consistent with the Restaurant’s standard drink recipes
- Serve drinks to customers in a friendly and helpful manner
- Learns the names and personally recognize our regulars guest
- Communication with customer
- Clear and reset tables in bar area
- Maintain cleanliness in all areas of the bar including counters, sinks, utensils, shelves and storage areas
- Maintains and refill all product , to ensure smooth operations
CLOSING SHIFT
- Checking all bar area, to ensure all area and equipment cleaning : shelves, refrigerator, fruit machine , trash, sink, towel, counter
ANOTHER
- To support another department
- Maintain a good working relationship with both colleagues and guests
- Report all problems operation and bar maintenance issues to Bar Supervisor

Xem chi tiết

Assistant Restaurant Manager

Nhân viên
Thỏa thuận / tháng
yêu cầu giới tínhKhông yêu cầu
ngành nghềHành chính - Văn phòng
địa điểmHồ Chí Minh
hình thức làm việcToàn thời gian cố định
yêu cầu bằng cấpTrung cấp trở lên

 MAIN PURPOSE OF JOB: To function as the Business Manager and a Marketing Specialist for the Outlet, to ensure that the outlet operate successfully, in accordance with the standard of the company and are individually profitable.
Main Duties
Administration
- Assists to ensure that the Food and Beverage activities are aligned with the respective Corporate Strategy, and that the company Actions have been implemented where appropriate.
- Assists to prepare and update Departmental Operations Manuals as appropriate.
- Assists to conduct regular divisional communications meetings and ensure that departmental briefings and meetings are effective and conducted as necessary.
Customer Service
- Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Handles all guest complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
- Personally and frequently verifies that guests in the Outlet are receiving the best possible service.
- Spends time in the Outlet (during peak periods) to ensure that the Outlet is managed well by the respective employees and functions to the fullest expectations.
Financial
- Maximises employee productivity through the use of multi-skilling, multi-tasking and flexible scheduling to meet the financial goals of the business as well as the expectations of the guests.
- Assists to ensure that the outlet is operated in line with maximising profit while delivering on the brand promise.
- Assists the Outlet Manager to achieve the monthly and annual personal target and the outlet’s revenue.
- Ensures that all company and local rules, policies and regulations relating to financial record keeping, money handling and licensing are adhered to, including the timely and accurate reporting of financial information
- Assists in the inventory management and ongoing maintenance of hotel operating equipment and other assets.
- Manages costs proactively based on key performance indicators, works with the respective Heads of Department as appropriate.
- Ensures new technology and equipment are embraced, improving productivity whilst taking work out of the system.
Marketing
- Prepares with the Outlet team, a yearly marketing plan which is the basis of the Food and Beverage Annual Marketing Plan.
- Evaluates local, national and international market trends, vendors and other hotel/restaurant operations constantly to make sure that the hotel’s operations remain competitive and cutting edge.
- Continuously seeks Marketing and Public Relations opportunities to increase awareness and ultimately business.
Operational
- Ensures that minimum brand standards have been implemented.
- Works closely with other departments in a supportive and flexible manner, focusing on the overall success of the company and the satisfaction of guests.
- Ensures that Food and Beverage employees work in a supportive and flexible manner with other departments, in a spirit of “We work through Teams”.
- Tastes and monitors the food and beverage products served throughout the operation, provides feedback where appropriate.
- Monitors service and food and beverage standards in the Outlet.
- Frequently verifies that only fresh products are used in food and beverage preparation.
- Assists in conducting monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.
- Liaises with the Kitchen and Beverage Department on daily operations and quality control.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend Food and Beverage combinations and up sell alternatives.
- Ensures that the outlet is kept clean and organised, both at the front as well as the back of house.
Personnel
- Assists in the recruitment and selection of all Food and Beverage employees
- Oversees the punctuality and appearance of all Food and Beverage employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene
- Maximises the effectiveness of employees by developing each of their skills and abilities through the appropriate training, coaching, and/or mentoring.
- Assists to conduct annual Performance Development Discussions with employees and to support them in their professional development goals.
- Plans and implements effective training programmes for employees
- Encourages employees to be creative and innovative.
- Ensures that all employees have a complete understanding of and adhere to employee rules and regulations.
- Ensures that employees follow all company and local rules, policies and regulations relating to fire and hazard safety, and security.
Other Duties
- Understands and strictly adheres to Rules and Regulations established in the Employee Handbook
- Ensures standards of personal presentation and grooming.
- Attends training sessions and meetings as and when required.
- Carries out any other reasonable duties and responsibilities as assigned.

Xem chi tiết

365 mẫu Top CV Xin Việc Online(xem tất cả mẫu CV)

Đăng nhập Ứng Viên để CHAT với nhà tuyển dụng

Tải ứng dụng Timviec365.vn

Đã có trên IOS và Android

ứng dụng Tìm việc 365
ứng dụng ios Tìm việc 365

Quên mật khẩu?

Bạn chưa có tài khoản? Đăng ký ngay!

Hãy chat với chúng tôi
Chào bạn, Tìm việc 365 có thể hỗ trợ gì cho
bạn!
Liên hệ qua zalo Liên hệ qua skype